Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
HelloPay feltöltő kártya információ


Kedves Vendégeink!

 

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az

MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központban használt HelloPay feltöltő kártyák érvényessége

2018. szeptember 30-án lejár!

 

A megvásárolt HelloPay kártyákat

2018. szeptember 30-ig az alábbi helyeken áll módjukban visszaváltani:

-    Hotel Aranyhíd Recepció;

-    Hotel Sirály Recepció;

-    Hotel Napfény Recepció.

A kártyán szereplő összeget készpénzben fizetjük vissza!

 

A 2018. szeptember 30-ig vissza nem váltott kártyákon maradt egyenlegek visszatérítésére a későbbiekben nincs lehetőség!!!

Az egyenleg 2019-ben NEM lesz felhasználható


Aktuális hírek
Megnyitottuk a bowling pályátMegemlékezés a doni hősökrőlBeléptetés szabályainak változása 2019. szeptember 1-tőlHelloPay kártya beváltásBeléptetés szabályainak változása 2019. június 17-tőlTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről (HelloPay)
Aktuális rendezvényeink
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház szolgál a vendégek elhelyezésére.
Letölthető dokumentumok
Adatlap
Adatlap.docx
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu