Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
NATO NTGT IT & ED 2018

A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ adott otthont 2018. szeptember 16-21 között a NATO Oktatási és Egyéni Felkészítési Munkacsoport rendezvényének, ahol 24 nemzet, 37 delegáltja képviseltette magát.


A Munkacsoport fő feladata az, hogy a résztvevő nemzetek megtalálják annak a módját, hogy a modern oktatási, képzési elvek hogyan ültethetők át a katonai felkészítési rendszerekbe úgy, hogy azok maximálisan támogassák a NATO kiképzési céljait.


A heti programok közt szerepelt kikapcsolódásképpen közös hajózás a Balatonon, szalonnasütés, buszkirándulás. Nemzeti estet is szerveztek a résztvevők, amelyen ízelítőt kaptak a különböző országok gasztronómiájából.


A rendezvény díszvacsoráján tiszteletét tette Szabó István honvédelmi államtitkár is, aki összefoglalta a hét eseményeit és megköszönte mindenkinek a rendezvényen való részvételt.

Jövő évben Dánia lesz a házigazdája ennek a rendezvénynek.Aktuális hírek
Gyermektábor 2020. V. turnus Álláshirdetés Gyermektábor 2020. IV. turnusGyermektábor 2020. III. turnus Gyermektábor 2020. II. turnusGyermektábor 2020. I. turnusBeléptetés és szolgálatások igénybevétele (2020. június 20. - augusztus 29.)Legyél te is vízimentő!Beléptetés főszezonbanÜnnepi Állománygyűlés 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletéreV. Kolbász- és Hurkatöltő BajnokságNőnapi köszöntés az ÜdülőbenÉvértékelő-feladatszabó értekezlet Farsangi HétvégeCISM - Futás a békéért Emléktúra a doni hősök tiszteletéreMegemlékezés a doni hősökrőlMegnyitottuk a bowling pályátSzilveszter a Honvéd Üdülőben HelloPay kártya beváltásTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről (HelloPay)
Aktuális rendezvényeink
Kiállítás /A haza szolgálatában - szabadságunk védelmében/ Gyermektábor 2020.
Csomagajánlatok
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Letölthető dokumentumok
Igénylőlap - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés, intézménylátogatás igénybevételéhez)
Igazolás - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés,intézménylétogatás igénybevételéhez)
2020. évi turnustábla MH RKKK
Adatlap
Adatlap.docx
Bemutatkozás
Impresszum
Közérdekű adatok
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu