Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
VI. Vadászpilóta TalálkozóOktóber 6-án immár hatodik alkalommal került megrendezésre a balatonakarattyai MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központban a Magyar Vadászpilóta találkozó.
A hagyományteremtő céllal rendezett rendezvényen több mint 120 nyugállományú, illetve aktív vadászpilóta vett részt.

A program célja, hogy a napjainkig repült és jelenleg is repülő magyar vadászpilóták évente egy alkalommal találkozzanak egymással, felidézzék emlékeiket, legemlékezetesebb pillanataikat, illetve megemlékezzenek azokról, akik már nem lehetnek köztük.

Sáfár Albert dandártábornok, az MH Összhaderőnemi Parancsnokság légierő haderőnem főnöke köszöntő beszédében elmondta, hogy a légierő nemrég jelentős haditechnikai, fejlesztésen ment keresztül és ez a folyamat még nem állt meg.
Továbbá kifejezte pozitív gondolatait a találkozó gyakoriságával kapcsolatban.

A találkozó folyamán megemlékeztek az idén elhunyt dr. Magyari Béla nyugállományú ezredesre, vadászpilótára és kiképzett űrhajósra, valamint a Magyar Honvédség százhetvenedik, és a magyar légierő szászadik születésnapjáról is.

A hagyományokhoz hűen a VI. Vadászpilóta Találkozón is meggyújtották a múlt és jövő generációját jelképező gyertyát.
Aktuális hírek
Gyermektábor 2020. V. turnus Álláshirdetés Gyermektábor 2020. IV. turnusGyermektábor 2020. III. turnus Gyermektábor 2020. II. turnusGyermektábor 2020. I. turnusBeléptetés és szolgálatások igénybevétele (2020. június 20. - augusztus 29.)Legyél te is vízimentő!Beléptetés főszezonbanÜnnepi Állománygyűlés 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletéreV. Kolbász- és Hurkatöltő BajnokságNőnapi köszöntés az ÜdülőbenÉvértékelő-feladatszabó értekezlet Farsangi HétvégeCISM - Futás a békéért Emléktúra a doni hősök tiszteletéreMegemlékezés a doni hősökrőlMegnyitottuk a bowling pályátSzilveszter a Honvéd Üdülőben HelloPay kártya beváltásTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről (HelloPay)
Aktuális rendezvényeink
Kiállítás /A haza szolgálatában - szabadságunk védelmében/ Gyermektábor 2020.
Csomagajánlatok
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Letölthető dokumentumok
Igénylőlap - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés, intézménylátogatás igénybevételéhez)
Igazolás - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés,intézménylétogatás igénybevételéhez)
2020. évi turnustábla MH RKKK
Adatlap
Adatlap.docx
Bemutatkozás
Impresszum
Közérdekű adatok
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu