Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Összhaderőnemi Vezető Altiszti Tanfolyam - Nemzetközi hét 11.12-18.

Idén is a Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központot választotta az Összhaderőnemi Vezető Altiszti Tanfolyam, rendezvényének helyszínéül.  Az eseményen magyar és külföldi vendégek is részt vettek.  A programsorozatot egy díszvacsorával nyitották meg, 11.11-én vasárnap. Az előadásokat a magyar és nemzetközi altisztek tartották, ahol a saját tapasztalataikat osztották meg egymással. Az egy hetes rendezvény előadásai a Kultúr Központban található mozi teremben zajlottak. Az első nap, 11.12-én hétfőn, esti programként hússütést rendeztek a Központi Étterem előtti területen. Ezen az összejövetelen kötetlenül osztották meg egymással gondolataikat. A rendezvényt 11.17-én a VI. Honvéd Altiszti Gálaesttel zárták le, melynek házigazdája Kriston István főtörzszászlós volt. Ezen az estén Korom Ferenc altábornagy a Honvéd Vezérkar főnöke egy videóüzenetben üdvözölte a gálaest résztvevőit. A nemzetközi hét nagyon jó hangulatban zajlott le, minden résztvevő jól érezte magát a rendezvényen.


Aktuális hírek
Gyermektábor 2020. V. turnus Álláshirdetés Gyermektábor 2020. IV. turnusGyermektábor 2020. III. turnus Gyermektábor 2020. II. turnusGyermektábor 2020. I. turnusBeléptetés és szolgálatások igénybevétele (2020. június 20. - augusztus 29.)Legyél te is vízimentő!Beléptetés főszezonbanÜnnepi Állománygyűlés 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletéreV. Kolbász- és Hurkatöltő BajnokságNőnapi köszöntés az ÜdülőbenÉvértékelő-feladatszabó értekezlet Farsangi HétvégeCISM - Futás a békéért Emléktúra a doni hősök tiszteletéreMegemlékezés a doni hősökrőlMegnyitottuk a bowling pályátSzilveszter a Honvéd Üdülőben HelloPay kártya beváltásTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről (HelloPay)
Aktuális rendezvényeink
Kiállítás /A haza szolgálatában - szabadságunk védelmében/ Gyermektábor 2020.
Csomagajánlatok
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Letölthető dokumentumok
Igénylőlap - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés, intézménylátogatás igénybevételéhez)
Igazolás - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés,intézménylétogatás igénybevételéhez)
2020. évi turnustábla MH RKKK
Adatlap
Adatlap.docx
Bemutatkozás
Impresszum
Közérdekű adatok
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu