Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Koszorúzás a balatonkenesei Kossuth szobornál

2019. március 15-én koszorúzással egybekötött megemlékező ünnepséget tartottak az 1848-49-es események tiszteletére a balatonkenesei Kossuth szobornál.

 A rendezvényen részt vett Piros Ottó ezredes, a Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ parancsnoka, valamint Kovács László alezredes, az alakulat törzsfőnöke is. A 171. évforduló alkalmából tartott megemlékezésen beszédet mondott Tömör István, Balatonkenese polgármestere, majd Kurucz Ádám Konrád színművész prózai előadását hallhatták az érdeklődők. A rendezvényen felléptek a Pilinszky János Általános Iskola 5. osztályos tanulói, valamint a legkisebbek, az óvódások is, továbbá Bollók Attila vezetésével a Szivárvány népdalkör és a Pannonia Citera zenekar dalcsokra és citera előadása következett. A megemlékezés befejezéseként az emlékműnél a polgármester, az üdülő vezetői, valamint a helyi és a környékbeli szervezetek képviselői helyeztek el koszorúkat.

 


 


Aktuális hírek
Gyermektábor 2020. V. turnus Álláshirdetés Gyermektábor 2020. IV. turnusGyermektábor 2020. III. turnus Gyermektábor 2020. II. turnusGyermektábor 2020. I. turnusBeléptetés és szolgálatások igénybevétele (2020. június 20. - augusztus 29.)Legyél te is vízimentő!Beléptetés főszezonbanÜnnepi Állománygyűlés 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletéreV. Kolbász- és Hurkatöltő BajnokságNőnapi köszöntés az ÜdülőbenÉvértékelő-feladatszabó értekezlet Farsangi HétvégeCISM - Futás a békéért Emléktúra a doni hősök tiszteletéreMegemlékezés a doni hősökrőlMegnyitottuk a bowling pályátSzilveszter a Honvéd Üdülőben HelloPay kártya beváltásTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről (HelloPay)
Aktuális rendezvényeink
Kiállítás /A haza szolgálatában - szabadságunk védelmében/ Gyermektábor 2020.
Csomagajánlatok
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Letölthető dokumentumok
Igénylőlap - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés, intézménylátogatás igénybevételéhez)
Igazolás - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés,intézménylétogatás igénybevételéhez)
2020. évi turnustábla MH RKKK
Adatlap
Adatlap.docx
Bemutatkozás
Impresszum
Közérdekű adatok
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu