Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
IV. Sör- és Csülök Fesztivál

Fantasztikus hangulatú csülökfesztivállal nyitotta őszi szezonját az üdülő, szeptember 7-én
.A délelőtti esőzés sem tudta a lendületet derékba törni, amivel a 18 csapat a megmérettetésre készült. Amíg a főzőverseny résztvevői előkészítették az alapanyagokat a számukra kijelölt asztaloknál, addig a Friday Band fúvószenekar és Bánfi Csaba énekes, remek dallamokkal segítették a ráhangolódást az eseményre, majd közreműködtek a csapatok amúgy is vidám hangulatú színpadi bemutatkozásban. Idén a hagyományos bográcsételek mellett, megjelent a streetfood kategória is, amely több társaság érdeklődését is felkeltette és igazán kreatív formában gondolták újra a csülök elkészítésének lehetőségét. A 3 fős szakmai zsűri végigkövette a főzés folyamatát, ahol az ételek alapanyagait és felhasználásuk módját épp úgy pontozta, mint a tálalást és az ízek harmóniáját. Amíg a mesterszakácsok a csülkös ízek útvesztőjében próbáltak eligazodni, addig Csocsesz mulatós egyveleggel táncra csábította a gasztronómia szerelmeseit, a Lima Pub pedig különleges italkínálattal próbálta oldani az egybegyűltek izgatott hangulatát. Az ízek, illatok jegyében telt nap záróeseménye a legjobb ételt készítő csapat díjazása volt, mely a következőképpen alakult:
Bogrács kategória:
I. Retro Búvárock – Csülök Pékné módra mellyel 1 évre magukhoz vehették a vándordíjat is
II RAVGYI Séfek
III. Ezüst fény csoport
Streetfood kategória:
I.Akarattyai Nyugdíjasok által készített Csülkös hamburger
II.Füredi Rehabo-Sokk csapata
III.Kafo Girls
A BEOSZ különdíját a Bakonyi Sasok csapata kapta, míg az MH RKKK különdíját a Kafo Girls vihette haza.
Gratulálunk a csapatoknak, és a segítőiknek!Aktuális hírek
Gyermektábor 2020. V. turnus Álláshirdetés Gyermektábor 2020. IV. turnusGyermektábor 2020. III. turnus Gyermektábor 2020. II. turnusGyermektábor 2020. I. turnusBeléptetés és szolgálatások igénybevétele (2020. június 20. - augusztus 29.)Legyél te is vízimentő!Beléptetés főszezonbanÜnnepi Állománygyűlés 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletéreV. Kolbász- és Hurkatöltő BajnokságNőnapi köszöntés az ÜdülőbenÉvértékelő-feladatszabó értekezlet Farsangi HétvégeCISM - Futás a békéért Emléktúra a doni hősök tiszteletéreMegemlékezés a doni hősökrőlMegnyitottuk a bowling pályátSzilveszter a Honvéd Üdülőben HelloPay kártya beváltásTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről (HelloPay)
Aktuális rendezvényeink
Kiállítás /A haza szolgálatában - szabadságunk védelmében/ Gyermektábor 2020.
Csomagajánlatok
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Letölthető dokumentumok
Igénylőlap - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés, intézménylátogatás igénybevételéhez)
Igazolás - MH RKKK, KORK területére történő belépéshez (pihenés,intézménylétogatás igénybevételéhez)
2020. évi turnustábla MH RKKK
Adatlap
Adatlap.docx
Bemutatkozás
Impresszum
Közérdekű adatok
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu