Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Karácsonyi pihenőnapok Balatonakarattyán


Idei évben is rendkívül széles programokkal várta intézményünk a pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeinket az ünnepek alatt. December 22-26 között többek között kutyaszánhúzás, látvány jégszobor faragás, kézműves foglalkozás, filmvetítés és zenés előadások kerültek megrendezésre.

 

Programjainkat 22-n délután kutyaszánozással kezdtük. Buda Bálint Nyárlőrincből érkezett hozzánk nyolc szánhúzó kutyájával, akik hó hiányában kutyakocsizással szórakoztatták vendégeinket. Az első nap estét díszítette Feke Pál Junior Prima és Artisjus-díjas színművész lírai akusztikus műsorával, zongorán közreműködött Sebestyén Áron jazz- zenész, zeneszerző.

Következő nap két vendéget köszönthettünk, Takács László és Varga Zoltán (Ice Line) jégszobor faragókat, akik 30 éve jégszobraikkal kápráztatják el mindazokat, akik élőben is szeretnék látni, hogy egy jégtömbből hogyan lesz „minden, amit a fantázia elbír”. Délutáni programunkban, családias hangulatban kézműves foglalkozáson vehettek részt kicsik és nagyok, angyalkát készítettünk. Az estét a Buborék együttes interaktív gyermek műsorával zárta, ahol vendégünk volt „Hógolyó és a Hóember”.

December 24. az ünnep teljes fényében zajlott, 9 órakor az üdülő imatermében Takács Tamás ezredes, katolikus tábori lelkészi kar vezető celebrálásában karácsonyi Szentmisén, majd karácsonyi díszkészítésen és a közös karácsonyfa feldíszítésében vehettek részt vendégeink. A hangulatot forró kakaózással fokoztuk, ünnepelve közösen a karácsony eljövetelét.

December 25-n este Hoffmann Richard és Csóka Anita operaénekesek „Pest megér egy estet” című zenés bohózat előadásában kuplé, sanzon és operett válogatásokat hallhattunk, zongorán kísért Bárkányi-Horváth Éva művésztanár.

Mind a gyermekek, mind a felnőttek számára kialakított programok között szerepelt még a Polar Express című film vetítése, Pin - pong verseny, majd a pihenőnapok végét a Nosztalgia Együttes a zenés-táncos estjével zárta.

 

 


Aktuális hírek
IV. Sör- és Csülök FesztiválBeléptetés szabályainak változása 2019. szeptember 1-tőlHelloPay kártya beváltásÉvadzáró programsorozat keretei közt ünnepelte a keresztény magyar állam születésének napját a honvédüdülőBalatonakarattyán állomásozott a Fair Play Football RoadshowÁllamalapító Szent István királyunk tiszteletére ünnepi állománygyűlést tartott augusztus 16-án az MH RKKKVéradásBeléptetés szabályainak változásaSzezonnyitó BalatonakarattyánJó úton jár a Honvéd Üdülő!Koszorúzás a balatonkenesei Kossuth szobornálÜnnepi állománygyűlésen emlékeztek meg az 1848-49-es eseményekről a Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia KözpontjábanNőnapi köszöntő a Honvéd ÜdülőbenTavasz, gasztronómia, magyar ízek - Kolbász és hurkatöltő bajnokság Balatonakarattyán"CISM Day Run- Futás a békéért" rendezvényhez csatlakozott a Honvéd Üdülő állományaFarsangi mulatságok a Honvéd ÜdülőbenÁllománygyűlés a Magyar Kultúra Napja tiszteletéreKoszorúzás a doni hősök emlékéreTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánÉvzáró állománygyűlésÖsszhaderőnemi Vezető Altiszti Tanfolyam - Nemzetközi hét 11.12-18.VI. Vadászpilóta TalálkozóNATO NTGT IT & ED 2018III. Sör és Csülök fesztiválKatonai Képzőművészeti AlkotótáborPetanque verseny – Honvéd Üdülő KupaHelloPay feltöltő kártya információAugusztus 20 a Honvéd ÜdülőbenII.Rákóczi Ferenc szobor felavatása Mozgássérültek Veszprém Megyei EgyesületeFair Play Road ShowGyermektáborIsten közelébenTörténetek és dallamokElkezdődtek a katonazenekari koncertek a BalatononLátványos szezonnyitó BalatonakarattyánZászlószalagokat kapott a központTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről
Aktuális rendezvényeink
Szilveszter a Honvéd Üdülőben 2019.Adventi Hétvége a Honvéd ÜdülőbenKarácsony a Honvéd Üdülőben
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház szolgál a vendégek elhelyezésére.
Letölthető dokumentumok
Karácsonyi program és jelentkezési lap
Adatlap
Adatlap.docx
Turnus tábla 2019.pdf
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu