Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
IV. Sör- és Csülök Fesztivál

A délelőtti esőzés sem tudta a lendületet derékba törni, amivel a 18 csapat a megmérettetésre készült. Amíg a főzőverseny résztvevői előkészítették az alapanyagokat a számukra kijelölt asztaloknál, addig a Friday Band fúvószenekar és Bánfi Csaba énekes, remek dallamokkal segítették a ráhangolódást az eseményre, majd közreműködtek a csapatok amúgy is vidám hangulatú színpadi bemutatkozásban. Idén a hagyományos bográcsételek mellett, megjelent a streetfood kategória is, amely több társaság érdeklődését is felkeltette és igazán kreatív formában gondolták újra a csülök elkészítésének lehetőségét. A 3 fős szakmai zsűri végigkövette a főzés folyamatát, ahol az ételek alapanyagait és felhasználásuk módját épp úgy pontozta, mint a tálalást és az ízek harmóniáját. Amíg a mesterszakácsok a csülkös ízek útvesztőjében próbáltak eligazodni, addig Csocsesz mulatós egyveleggel táncra csábította a gasztronómia szerelmeseit, a Lima Pub pedig különleges italkínálattal próbálta oldani az egybegyűltek izgatott hangulatát. Az ízek, illatok jegyében telt nap záróeseménye a legjobb ételt készítő csapat díjazása volt, mely a következőképpen alakult:

Bogrács kategória:

I. Retro Búvárock – Csülök Pékné módra mellyel 1 évre magukhoz vehették a vándordíjat is

II RAVGYI Séfek

III. Ezüst fény csoport

Streetfood kategória:

I.Akarattyai Nyugdíjasok által készített Csülkös hamburger

II.Füredi Rehabo-Sokk csapata

III.Kafo Girls

A BEOSZ különdíját a Bakonyi Sasok csapata kapta, míg az MH RKKK különdíját a Kafo Girls vihette haza.

Gratulálunk a csapatoknak, és a segítőiknek!
Aktuális hírek
IV. Sör- és Csülök FesztiválBeléptetés szabályainak változása 2019. szeptember 1-tőlHelloPay kártya beváltásÉvadzáró programsorozat keretei közt ünnepelte a keresztény magyar állam születésének napját a honvédüdülőBalatonakarattyán állomásozott a Fair Play Football RoadshowÁllamalapító Szent István királyunk tiszteletére ünnepi állománygyűlést tartott augusztus 16-án az MH RKKKVéradásBeléptetés szabályainak változásaSzezonnyitó BalatonakarattyánJó úton jár a Honvéd Üdülő!Koszorúzás a balatonkenesei Kossuth szobornálÜnnepi állománygyűlésen emlékeztek meg az 1848-49-es eseményekről a Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia KözpontjábanNőnapi köszöntő a Honvéd ÜdülőbenTavasz, gasztronómia, magyar ízek - Kolbász és hurkatöltő bajnokság Balatonakarattyán"CISM Day Run- Futás a békéért" rendezvényhez csatlakozott a Honvéd Üdülő állományaFarsangi mulatságok a Honvéd ÜdülőbenÁllománygyűlés a Magyar Kultúra Napja tiszteletéreKoszorúzás a doni hősök emlékéreTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánÉvzáró állománygyűlésÖsszhaderőnemi Vezető Altiszti Tanfolyam - Nemzetközi hét 11.12-18.VI. Vadászpilóta TalálkozóNATO NTGT IT & ED 2018III. Sör és Csülök fesztiválKatonai Képzőművészeti AlkotótáborPetanque verseny – Honvéd Üdülő KupaHelloPay feltöltő kártya információAugusztus 20 a Honvéd ÜdülőbenII.Rákóczi Ferenc szobor felavatása Mozgássérültek Veszprém Megyei EgyesületeFair Play Road ShowGyermektáborIsten közelébenTörténetek és dallamokElkezdődtek a katonazenekari koncertek a BalatononLátványos szezonnyitó BalatonakarattyánZászlószalagokat kapott a központTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről
Aktuális rendezvényeink
Szilveszter a Honvéd Üdülőben 2019.Adventi Hétvége a Honvéd ÜdülőbenKarácsony a Honvéd Üdülőben
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház szolgál a vendégek elhelyezésére.
Letölthető dokumentumok
Karácsonyi program és jelentkezési lap
Adatlap
Adatlap.docx
Turnus tábla 2019.pdf
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu