Bemutatkozás Szálláslehetőség Szolgáltatások Árak Kapcsolat Beszerzés Beléptetés Hírek
Gyermektábor


Nyári gyermektáborok


A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ a Magyar Honvédség Szociálpolitikai Közalapítvány anyagi támogatásával nyári gyermektáborokat szervez a nyár folyamán.A Magyar Honvédség személyi állományába tartozó családok, illetve a Magyar Honvédség szociális gondoskodási körébe tartozó családok 8-13 év közötti gyermekei, árvái, félárvái, unokái öt turnusban tölthetnek el egy-egy hetet Balatonakarattyán.Az idei évben szép számban jelentkeztek a gyermekek, az első turnust is 30 fő feletti létszámmal indíthattuk el június 29-én. A további táboroknál pedig 45-50 fő közötti a gyermekek létszáma.A táborozók részére ötszöri étkezést, szállást és gazdag programkínálatot biztosítunk.4 fő pedagógus foglalkozik velük a nap 24 órájában.A táborba érkezés estéjén, az ismerkedést követően éjszakai bátorságpróbát szervezünk, mely alkalom megalapozza a közösségi összetartozást. A második napon természetesen a strandolásé a főszerep, majd a hét utolsó napján hajókázáson vesznek részt.Keddenként számítógépes szimulációs játékokon, stratégiai gyakorlatokon keresztül ismerkedhetnek a katonai élet e szegmensével, a HM EI Zrt. jóvoltábol.Hétfőn és szerdán Nemesvitára kirándulnak a Westernaparkba, ahol 10 órától olyan sokszínű programokon vesznek részt mint például: bankrabló show, lovas műsor, madárbemutató, póni lovaglás, aranymosás, íjászkodás, vízi csúszda, kötélpálya.A gyermekeket Dévai Levente interaktív műsorával majd táborozó karaokéval egybekötött gyermek diszkóval búcsúztatjuk. Mind a pedagógusok, mind a gyerekek nevében mondhatom, nagyon jól érezik magukat, köszönik a sok izgalmas programot, a kollégák munkáját, segítségét, a szépen felújított tábort. A gyerekek és a pedagógusok is úgy távoznak a táborból, hogy jövőre is szeretnének jönni hozzánk.


Aktuális hírek
IV. Sör- és Csülök FesztiválBeléptetés szabályainak változása 2019. szeptember 1-tőlHelloPay kártya beváltásÉvadzáró programsorozat keretei közt ünnepelte a keresztény magyar állam születésének napját a honvédüdülőBalatonakarattyán állomásozott a Fair Play Football RoadshowÁllamalapító Szent István királyunk tiszteletére ünnepi állománygyűlést tartott augusztus 16-án az MH RKKKVéradásBeléptetés szabályainak változásaSzezonnyitó BalatonakarattyánJó úton jár a Honvéd Üdülő!Koszorúzás a balatonkenesei Kossuth szobornálÜnnepi állománygyűlésen emlékeztek meg az 1848-49-es eseményekről a Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia KözpontjábanNőnapi köszöntő a Honvéd ÜdülőbenTavasz, gasztronómia, magyar ízek - Kolbász és hurkatöltő bajnokság Balatonakarattyán"CISM Day Run- Futás a békéért" rendezvényhez csatlakozott a Honvéd Üdülő állományaFarsangi mulatságok a Honvéd ÜdülőbenÁllománygyűlés a Magyar Kultúra Napja tiszteletéreKoszorúzás a doni hősök emlékéreTÁJÉKOZTATÓ A REKREÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELI RENDJÉNEK VÁLTOZÁSÁRÓLSzilveszteri pillanatok a Honvéd ÜdülőbőlKarácsonyi pihenőnapok BalatonakarattyánÉvzáró állománygyűlésÖsszhaderőnemi Vezető Altiszti Tanfolyam - Nemzetközi hét 11.12-18.VI. Vadászpilóta TalálkozóNATO NTGT IT & ED 2018III. Sör és Csülök fesztiválKatonai Képzőművészeti AlkotótáborPetanque verseny – Honvéd Üdülő KupaHelloPay feltöltő kártya információAugusztus 20 a Honvéd ÜdülőbenII.Rákóczi Ferenc szobor felavatása Mozgássérültek Veszprém Megyei EgyesületeFair Play Road ShowGyermektáborIsten közelébenTörténetek és dallamokElkezdődtek a katonazenekari koncertek a BalatononLátványos szezonnyitó BalatonakarattyánZászlószalagokat kapott a központTájékoztató a feltöltő-kártyás fizetésről
Aktuális rendezvényeink
Szilveszter a Honvéd Üdülőben 2019.Adventi Hétvége a Honvéd ÜdülőbenKarácsony a Honvéd Üdülőben
Csomagajánlatok
Bemutatkozás
A Magyar Honvédség Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava, a Balaton keleti kapujánál található, Balatonkenese és Balatonakarattya között. Több mint 1 km-es közvetlen partszakasszal rendelkező, 30 hektáros gyönyörű őspark felejthetetlenné teszi a pihenést. A sajátos mikroklímával rendelkező üdülő egész évben várja a kikapcsolódni, pihenni vágyókat. Területén 4 szálloda, 31 összkomfortos faház szolgál a vendégek elhelyezésére.
Letölthető dokumentumok
Karácsonyi program és jelentkezési lap
Adatlap
Adatlap.docx
Turnus tábla 2019.pdf
Gasztronómia
Gasztronómiai kínálatunk ötvözi a hazai és a regionális ízeket, ételeket. Lépést tartva a vendégek kívánságaival, választékot biztosít a reform, diétás vagy vegetáriánus ételek kedvelőinek is.

A hagyományos, magyar ételspecialitások megtartása mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos, házi desszertek széles választékával emeljük rendezvényeink gasztronómiai élményeit. Rendezvényekre, családi eseményekre kültéri ételkülönlegességeket is biztosítani tudunk.
Impresszum
Adatvédelem
Oldaltérkép
Szerkesztőség
honvedelem.hu
Honvéd Kulturális Központ
Mátraházai Rekreációs Központ
mhrkkk.rekreacio@mil.hu